Aloe MSM Gel

Aloe MSM Gel muskel gel

MSM Gel

Aloe MSM Gel – en dybdegående muskel gel, der går ned og arbejder med led og bindevæv. 

Rigtig god duftfri massagegel med beroligende, styrkende og hudplejende egenskaber

Indeholder bl.a. MSM, Aloe Vera og forskellige urter.

Har du ondt, prøv den der hvor du bukker i kroppen f.eks.:  knæ – albuer – ryg – lænd – fødder – hænder – skuldre – nakke osv. 

En effektiv gel, der ikke fedter, og den kan sagtens anvendes både med og uden fysisk massage.

TIP: Aloe MSM Gel og Aloe Heat Lotion er rigtig gode at anvende sammen. Da Heat Lotion køler/varmer og får musklerne til at slappe af, går MSM Gel ned i dybden og arbejder med led og bindevæv. To produkter der ligger fast i rigtig mange sportsfolks tasker.

TIP: Da MSM Gel er helt duftfri, kan det være rart og dejligt med en skøn duft der giver ekstra velvære i forbindelse med påsmøring eller massage med Aloe MSM Gel. Tilsæt et par dråber Æterisk Olie, de fås i forskellige dufte, alt efter hvad du er til.

Aloe MSM Gel fik bedømmelsen “EXCELLENT” i dermatologiske tests udført af Dermatest®

Bestil Aloe MSM Gel i SHOPPEN

eller SMS/ring til Gitte på tlf: 24 81 66 30

Andre produkter til brug sammen med MSM Gel:

Varmende/kølende lotion til ømme muskler – prøv den til ryg, lænd, skuldre, nakke, lægge, kramper, uro i benene m.m. Også rigtig god til fodbad. Anvend evt. sammen med Aloe MSM Gel for dobbelt effekt.

Lavendel virker afslappende og beroligende. Lavendel er en alsidig duft, der er velegnet i næsten alle sammenhænge – den er meget populær og tåles af de fleste. Det er eksempelvis en af de få blomsterdufte, mænd godt kan lide.

Citron virker opkvikkende og giver energi. En velkendt duft langt de fleste kan lide. TIP: Lidt citronolie blandet med vand og sprayet i køkkenet før et måltid kan stimulere appetitten – og desuden fjerne mados.

Pebermynte virker opfriskende, stimulerende og afkølende. Særligt velegnet når du vil føle dig på toppen. En duft der er perfekt til f.eks. arbejdsværelset.

Defense er en olie med en helt speciel kombination af kryddernellike, appelsin, kanel, rosmarin, frankincense, eukalyptus og enebær. Blandingen virker varmende, styrkende og kraftfuld.

Andre Aloe Vera Hudpleje produkter:

Vandfri Læbepomade med jojoba, bivoks og allantoin. Blødgører, beroliger og beskytter dine læber. Fantastisk på tørre, sprukne og ømme læber. Også god på insektstik. Køb 10 og få 2 GRATIS

Aloe Vera og beroligende urter på praktisk spray. Uundværlig førstehjælper til hele familien. God til tør og kløende hovedbund, til solskoldning, som spraybalsam til håret og som effektiv mundskyl ved blister/blærer.

Meget populær creme til al tør, sart og irriteret hud. Helt uden vand, hvilket gør den suveræn i stærk kulde/frostvejr. Særlig velegnet til sart og sensitiv hud. Ofte anvendt af personer, der ikke tåler andre cremer.

Deodorant stick UDEN aluminiumklorid. Mild og effektiv mod sved og lugt. Efterlader ingen pletter på mørkt tøj. Kan anvendes lige efter du har barberet dig, da den ikke svider på huden.

All-round lotion til ansigtet og kroppen. Cremet konsistens. Giver huden spændstighed og elasticitet. Perfekt som After-sun lotion pga. dens meget plejende og fugtende egenskaber.

Effektiv peeling/exfoliering til både ansigt og krop. Små jojobakerner renser huden for døde hudceller, snavs og fedt. Mild nok til du kan anvende den flere gange om ugen.

Øvrig info om Forever Aloe Vera produkter:

Aloe MSM Gel muskelgel

Aloe MSM Gel kan købes i shoppen sammen med de øvrige Aloe Vera produkter – I shoppen kan du også se priser på dem alle.

Skulle du have spørgsmål til Aloe MSM Gel eller andre produkter, er du altid velkommen til at kontakte mig:

Gitte tlf: 24 81 66 30

Gitte mail: dinaloeverashop@gmail.com