Aloe Lips

Aloe Lips fra Forever er verdens bedste læbepomade.

Populær Forever Aloe Vera læbepomade

Aloe Lips er en vandfri læbepomade med aloe vera, jojoba, bivoks og allantoin.

Den beskytter dine læber, og gør dem bløde og glatte. Beroliger og lindrer ved ømhed, og kan også bruges på insektstik og tørre neglebånd.

Aloe Lips er helt uden vand – hvilket gør den suveræn til beskyttelse af læberne i stærk kulde og frostvejr – f.eks. på skirejsen.

Brug Aloe Lips til: Tørre læber – sprukne læber – små sår på læberne – tørre og slidte neglebånd – myggestik og andre insektbid – under næsen når den er rød og øm efter forkølelse.

Nok verdens bedste læbepomade – prøv den og vurder selv !

Aloe Lips™​ fik bedømmelsen “EXCELLENT” i dermatologiske tests udført af Dermatest®

Tilbud:

Køb 10 Aloe Lips og få 2 ekstra GRATIS

De 2 gratis læbepomader vil ikke fremgå i indkøbskurven når du bestiller i shoppen – men de følger automatisk med i din bestilling.


Bestil Aloe Lips i SHOPPEN

eller SMS/ring til Gitte på tlf: 24 81 66 30

Andre populære Aloe Vera produkter:

Produkter til personlig pleje:

Deodorant stick UDEN aluminiumklorid. Mild og effektiv mod sved og lugt. Efterlader ingen pletter på mørkt tøj. Kan anvendes lige efter du har barberet dig, da den ikke svider på huden.

Tandpasta med Aloe Vera og uden flour. Specielt velegnet til følsomt tandkød og blister/blærer i munden. Gør tænderne rene, glatte og hvidere.

Luksuriøs cremet shampoo med Aloe Vera, Arganolie, Jojobaolie og hybenolie. Giver sundt og blødt hår og hovedbund.

Luksus flydende cremesæbe i pumpe. Brug den som håndsæbe, hårshampoo, bodyshampoo og intimsæbe. Plejer og fugter samtidig med den rengører.

Cremer og lotion:

Solcreme SPF 30, vandfast i op til 80 min. Trænger hurtigt ind i huden uden at fedte. Skøn mild tropisk duft. Er også ideel til brug i ansigtet.

Meget populær creme til al tør, sart og irriteret hud. Helt uden vand, hvilket gør den suveræn i stærk kulde/frostvejr. Særlig velegnet til sart og sensitiv hud. Ofte anvendt af personer, der ikke tåler andre cremer.

Selve aloe vera planten på tube. Førstehjælperen der hører til i ethvert hjem. Til forbrændinger, solskoldning, sår og rifter, insektbid og meget mere.

Varmende/kølende lotion til ømme muskler – prøv den til ryg, lænd, skuldre, nakke, lægge, kramper, uro i benene m.m. Også rigtig god til fodbad. Anvend evt. sammen med Aloe MSM Gel for dobbelt effekt.

Øvrigt til dig om Aloe Vera produkter:

TILBUD på læbepomade. Køb 10 og få 2 ekstra GRTAIS.

Har du, ligesom utrolig mange andre kunder, også nu lyst til at prøve Aloe Lips læbepomaden – så kan du købe den i shoppen.

Og husk der er et rigtigt godt TILBUD på dem:

Køb 10 og få 2 ekstra GRATIS – det er da svært at sige nej til !