Aloe Vera Drikke Gel

Vores mest solgte produkt gennem 41 år !

Aloe Vera Drik – kosttilskud, der plejer din krop både indvendigt og udvendigt. Drik det hver dag – og din krop vil elske dig for det !

Forever er verdens største Aloe Vera producent, og det er der nok en grund til – vores Aloe Vera drikke består af den fineste indergelé fra håndhøstet og stabiliseret Aloe Vera, og er elsket af millioner af mennesker verden over. Vores Aloe Vera er endda certificeret af “International Aloe Science Council”, hvilket beviser den er i en klasse for sig selv.   

Drikkene fås i 3 varianter, som alle er tilsat ekstra C-vitamin, som bl.a. bidrager til at reducere træthed og udmattelse, til immunsystemets normale funktion, til normalt energistofskifte og meget mere.   

FAST TILBUD Aloe Vera Drikke Gel

Få hver 10. GRATIS

(Gælder ved køb af 9 stk. til normalpris indenfor 12 måneder. Frit valg af varianter)

Aloe Vera Drikke Gel, Forever Aloe Vera Gel

Forever Aloe Vera Gel™

Aloe Vera kosttilskud – Drik med original smag. 

Indeholder 99,7% Aloe Vera og 2,5 kalorier pr. 120 ml. anbefalet daglig dosis. Smagen er sund, frisk og let bitter.

Helt uden sukker, farvestoffer og konserveringsmidler. Desuden er den glutenfri. Pakket i miljøvenlig Tetra Pak emballage, som passer perfekt i køleskabslågen.

Bestil Forever Aloe Vera gel i SHOPPEN

eller SMS/ring til Gitte på tlf: 24 81 66 30

Aloe Vera Drikke Gel Forever Aloe Berry Nectar

Forever Aloe Berry Nectar™

Aloe Vera kosttilskud – Drik med smag af tranebær og æble. 

Indeholder 90,7% Aloe Vera og 30 kalorier pr. 120 ml. anbefalet daglig dosis. Smagen er frisk og lidt syrlig.

Naturligt sødet og helt uden farvestoffer og konserveringsmidler. Desuden er den glutenfri. Pakket i miljøvenlig Tetra Pak emballage, som passer perfekt i køleskabslågen.

Bestil Forever Aloe Berry Nectar i SHOPPEN

eller SMS/ring til Gitte på tlf: 24 81 66 30

Aloe Vera Drikke Gel, få hver 10. gratis af Forever Aloe Peaches

Forever Aloe Peaches™

Aloe Vera kosttilskud – Drik med smag af modne ferskner. 

Indeholder 84,3% Aloe Vera og 35 kalorier pr. 120 ml. anbefalet daglig dosis. Smagen er frisk og sød.

Naturligt sødet og helt uden farvestoffer og konserveringsmidler. Desuden er den glutenfri. Pakket i miljøvenlig Tetra Pak emballage, som passer perfekt i køleskabslågen.

Bestil Forever Aloe Peaches i SHOPPEN

eller SMS/ring til Gitte på tlf: 24 81 66 30

Andre populære Forever kosttilskud:

Til udholdenhed og immunforsvar, blodomløb og muskler. Til dig, der træner eller til dig, der bare gerne vil have mere energi. Med L-arginin. B6, B12 og en masse antioxidanter fra de mørke bær. Opløses i vand til at drikke. Rigtig god smag.

Til kroppen både indvendig og udvendig

Den lille tablet med det store indhold tilfører en lang række vigtige vitaminer og mineraler, Aloe vera, lycopen, coenzym Q10 og vores eget frugt- og grøntsagsmiks. En multivitamintablet, der virkelig lever op til sit navn!

Fiskeolie i bløde kapsler. Frisk smag af citron og lime, ingen fiskeeftersmag.
Omega-3-indholdet er specieltilpasset til at efterligne en kost, som er rig på fisk og skaldyr.
Produceret med råvarer som ikke belaster havmiljøet.

Børnenes eget kosttilskud: vigtige vitaminer og mineraler i form af børnevenlige tyggetabletter med god smag af vindruer og fersken.

Et produkt til alle, der ønsker at prøve et kosttilskud direkte fra naturens spisekammer uden at behøve at lugte af hvidløg. En daglig dosis Forever Garlic-Thyme giver dig cirka 3 gram hvidløg og 150 mg timian – i bløde og helt lugtfrie kapsler.

Øvrige Aloe Vera hverdags produkter:

Deodorant stick UDEN aluminiumklorid. Mild og effektiv mod sved og lugt. Efterlader ingen pletter på mørkt tøj. Kan anvendes lige efter du har barberet dig, da den ikke svider på huden.

Tandpasta med Aloe Vera og uden flour. Specielt velegnet til følsomt tandkød og blister/blærer i munden. Gør tænderne rene, glatte og hvidere.

Luksus flydende cremesæbe i pumpe. Brug den som håndsæbe, hårshampoo, bodyshampoo og intimsæbe. Plejer og fugter samtidig med den rengører.

Luksuriøs cremet shampoo med Aloe Vera, Arganolie, Jojobaolie og hybenolie. Giver sundt og blødt hår og hovedbund.

Kraftfuld conditioner med 3 slags olier og C-vitamin. Gør håret glansfuldt, blødt og lettere at rede ud og sætte.

Universalt rengøringsmiddel. Du behøver kun det ene i huset. Til køkken, badeværelse, møbler, gulve, vinduer, bilen, træværk, havemøbler osv.

Meget populær creme til al tør, sart og irriteret hud. Helt uden vand, hvilket gør den suveræn i stærk kulde/frostvejr. Særlig velegnet til sart og sensitiv hud. Ofte anvendt af personer, der ikke tåler andre cremer.

Øvrigt om Forever Aloe Vera :

Aloe Vera Drikke Gel fra Forever fås i 3 varianter.

Aloe Vera Drikke Gel er uden tvivl et rigtigt godt valg for din krop – såvel både indvendigt som udvendigt.

Aloe Vera har så utrolig mange fantastiske egenskaber – og i denne drik har Forever formået at gøre det endnu bedre ved at tilsætte bl.a. C-Vitamin, som jo blandt andet hjælper til at mindske træthed og udmattelse.

Samtidig er forarbejdningen af Aloe Veraen helt unik – faktisk har Forever patent på netop den process, hvilket så også har gjort dem til verdens største avler og producent af Aloe Vera Gel.

Så jeg kan kun anbefale dig at komme i gang – du får ikke bedre og renere Aloe Vera end denne her fra Forever Living Products.

Anbefalet daglig dosis:

Start med 120 ml om dagen den første uge, og tag derefter 60 ml dagligt.

Du kan frit vælge mellem de 3 varianter – og der er for øvrigt en 4.variant på vej med mango smag – så du har nem mulighed for at finde din favorit, eller måske bare skifte mellem dem. Din krop vil elske det uanset hvilken smag du drikker.

Du kan købe alle varianterne i shoppen – her fremgår også alle priser.

HUSK – du får hver 10. GRATIS ved køb af 9 stk. 1000 ml. i løbet af 12 måneder.