Aloe Sunscreen

Aloe Sunscreen solcreme fra Forever

Solcreme med Aloe Vera og solfaktor 30.

Aloe Sunscreen med solfaktor 30 og ekstra vandfast.

Aloe Sunscreen giver optimal beskyttelse mod de skadelige UVA og UVB stråler. Desuden er den ekstra vandfast i op til 80 min.

Den er miljøvenlig – faktisk er den Reef safe, hvilket betyder den IKKE skader koralrev. Kun ganske få solcremer i hele verden er reelt Reef safe.

Udover den beskytter dig optimalt mod solen, plejer, fugter og blødgør den også din hud. Indeholder antioxidanterne C og E-vitamin samt Aloe Vera, der til sammen giver huden en frisk glød, og efterlader den glat, blød og solbrun. 

Aloe Sunscreen trænger hurtigt ind i huden, uden at fedte det mindste. Den har en dejlig mild blomsterduft med et islæt af kokos. 

En lækker solcreme der virkelig kan anbefales.

Vi har også en beskyttende ansigts dagcreme med solfaktor 20 – Protecting Day Lotion SPF 20.

TIP: Se længere nede på siden, hvilke After-sun produkter der er perfekte til din hud, efter du har opholdt dig i solen.

Aloe Sunscreen fik bedømmelsen “EXCELLENT” i dermatologiske tests udført af Dermatest®

Bestil Aloe Sunscreen i SHOPPEN

eller SMS/ring til Gitte på tlf: 24 81 66 30

Aloe Vera hudplejende After-Sun produkter:

Body lotion med let konsistens. Den lotion vi har med størst indhold af Aloe Vera. Passer til børn/babyer, unge og voksne. Perfekt som After-sun lotion pga. dens store indhold af Aloe Vera.

Vandfri Læbepomade med jojoba, bivoks og allantoin. Blødgører, beroliger og beskytter dine læber. Fantastisk på tørre, sprukne og ømme læber. Også god på insektstik. Køb 10 og få 2 GRATIS

Selve aloe vera planten på tube. Førstehjælperen der hører til i ethvert hjem. Til forbrændinger, solskoldning, sår og rifter, insektbid og meget mere.

Aloe Vera og beroligende urter på praktisk spray. Uundværlig førstehjælper til hele familien. God til tør og kløende hovedbund, til solskoldning, som spraybalsam til håret og som effektiv mundskyl ved blister/blærer.

All-round lotion til ansigtet og kroppen. Cremet konsistens. Giver huden spændstighed og elasticitet. Perfekt som After-sun lotion pga. dens meget plejende og fugtende egenskaber.

Andre populære Forever Aloe Vera produkter:

Meget populær creme til al tør, sart og irriteret hud. Helt uden vand, hvilket gør den suveræn i stærk kulde/frostvejr. Særlig velegnet til sart og sensitiv hud. Ofte anvendt af personer, der ikke tåler andre cremer.

Luksuriøs cremet shampoo med Aloe Vera, Arganolie, Jojobaolie og hybenolie. Giver sundt og blødt hår og hovedbund.

Kraftfuld conditioner med 3 slags olier og C-vitamin. Gør håret glansfuldt, blødt og lettere at rede ud og sætte.

Deodorant stick UDEN aluminiumklorid. Mild og effektiv mod sved og lugt. Efterlader ingen pletter på mørkt tøj. Kan anvendes lige efter du har barberet dig, da den ikke svider på huden.

Effektiv peeling/exfoliering til både ansigt og krop. Små jojobakerner renser huden for døde hudceller, snavs og fedt. Mild nok til du kan anvende den flere gange om ugen.

Varmende/kølende lotion til ømme muskler – prøv den til ryg, lænd, skuldre, nakke, lægge, kramper, uro i benene m.m. Også rigtig god til fodbad. Anvend evt. sammen med Aloe MSM Gel for dobbelt effekt.

Andet der måske kunne interessere dig:

Hudplejende Solcreme fra Forever SPF 30

Vil du gerne have en solcreme du kan stole på, og føle dig sikker med – så skal du købe Aloe Sunscreen SPF 30 i shoppen.

Der vil du også kunne se hvad den koster.

Det er et produkt vi er utrolig stolte af, og jeg selv er stor favorit – især fordi jeg også kan bruge den i ansigtet, hvor mange solcremer ellers ikke egner sig ret godt.