Aloe Vera Gelly

Aloe Vera Gelly hører ril i et hver hjem som husets førstehjælper til tør, solskoldet og sart hud. Til forbrændinger, sår og rifter.

Aloe Vera Gelly

Aloe Vera Gelly – til alt hvad der klør, brænder og svider…

Fugtgivende, beroligende og plejende Aloe Vera gelé. Fantastisk universalt produkt, der hører hjemme i ethvert hjem.

Brug Aloe Vera Gelly til: Rød og solirriteret hud – forbrændinger – insektbid – sårheling – uren hud – hård hud – efter hårfjerning/barbering – indvortes til f.eks. sår i munden – hudkløe – som verdens bedste aftersun lotion – som natcreme og meget mere…

Tip: Mange mennesker synes de får en helt fantastisk fugtighedscreme, ved at blande Aloe Vera Gelly med Aloe Propolis Creme – kan kun anbefale at prøve !

Aloe Vera Gelly fik bedømmelsen “EXCELLENT” i dermatologiske tests udført af Dermatest®

Bestil Aloe Vera Gelly i SHOPPEN

eller SMS/ring til Gitte på tlf: 24 81 66 30

Andre hudplejende Aloe Vera produkter:

Aloe Vera og beroligende urter på praktisk spray. Uundværlig førstehjælper til hele familien. God til tør og kløende hovedbund, til solskoldning, som spraybalsam til håret og som effektiv mundskyl ved blister/blærer.

Solcreme SPF 30, vandfast i op til 80 min. Trænger hurtigt ind i huden uden at fedte. Skøn mild tropisk duft. Er også ideel til brug i ansigtet.

Vandfri Læbepomade med jojoba, bivoks og allantoin. Blødgører, beroliger og beskytter dine læber. Fantastisk på tørre, sprukne og ømme læber. Også god på insektstik. Køb 10 og få 2 GRATIS

Meget populær creme til al tør, sart og irriteret hud. Helt uden vand, hvilket gør den suveræn i stærk kulde/frostvejr. Særlig velegnet til sart og sensitiv hud. Ofte anvendt af personer, der ikke tåler andre cremer.

Luksus flydende cremesæbe i pumpe. Brug den som håndsæbe, hårshampoo, bodyshampoo og intimsæbe. Plejer og fugter samtidig med den rengører.

All-round lotion til ansigtet og kroppen. Cremet konsistens. Giver huden spændstighed og elasticitet. Perfekt som After-sun lotion pga. dens meget plejende og fugtende egenskaber.

Deodorant stick UDEN aluminiumklorid. Mild og effektiv mod sved og lugt. Efterlader ingen pletter på mørkt tøj. Kan anvendes lige efter du har barberet dig, da den ikke svider på huden.

Hudpleje serier med Aloe Vera:

Gel-baseret hudplejeserie, der giver resultater.

Særligt velegnet til den kombinerede huds udfordringer.

Sammen hjælper produkterne til at forbedre hudens udseende og gør den blød, smidig og genfugtet.

Komplet Anti-aging hudplejeserie.

Ved regelmæssig brug giver produkterne din hud en oplevelse af en mere jævn hudfarve og tekstur, hvilket bidrager til en mere ungdommelig fornemmelse.

Hudplejeserie med unikke og målrettede produkter til brug for hvert sit formål:

Exfoliator, ansigtsmasker, toner, øjencreme, dagcreme med solfaktor, ansigts serum, vatrondeller m.m.

Lad disse produkter supplere Infinite By Forever, Sonya daily Skincare eller andre hudplejeprodukter.

Andet interessant om Aloe Vera Produkter:

Hudpleje Aloe Vera Gelly Forever

Aloe Vera Gelly er et meget alsidigt produkt – det er nærmset kun fantasien der sætter grænser.

Den plejer og heler på sår, rifter, solskoldning, brandsår, hvis du har brændt dig på brændenælder, blevet stukket af en hveps osv.

Men den er også genial som et fugt boost – når din hud virkelig er udtørret, irriteret eller lign.

Hjemme hos os har vi en Aloe Vera Gelly, både i køkkenet, på badeværelset, i soveværelset og i campingvognen – og jeg vil ikke undvære den nogle af stederne.

Du kan også få fat i en Gelly – køb den i shoppen eller SMS/ring til Gitte på tlf: 24 81 66 30.

Når du klikker dig ind i shoppen ser du prisen med det samme.