ARGI+

ARGI+ Forever

ARGI+ energi kosttilskud

ARGI+ til udholdenhed og immunforsvar, blodomløb og muskler.

ARGI+ er et kosttilskud for dig der lever et aktivt liv og gerne vil præstere mere.

Til dig der dyrker sport eller træner, eller til dig der bare gerne vil have mere energi

Indeholder CDB6B12folinsyre og den meget vigtige aminosyre L-arginin + en masse antioxidanter fra de mørke bær. Kombinationen af denne aminosyre og de vigtige vitaminer, bidrager til et normalt blodomløb – det vil sige, når blodet løber godt, så får musklerne mere ilt, hvilket gør du kan præstere mere og restituere hurtigere.

Et fantastisk produkt, der smager rigtig godt. 1 dose udrøres i et glas vand (ca. 2,5 dl.) eller anden væske.

Bestil ARGI+ i SHOPPEN

eller SMS/ring til Gitte på tlf: 24 81 66 30

Andre populære kosttilskud:

Drik med 99,7 % Aloe Vera af højeste kvalitet. Med original smag. Uden sukker, sødemidler, farve og konserveringsmidler. Tilsat C-Vitamin som bl.a. bidrager til at reducere træthed og udmattelse samt til immunsystemets normale funktion. Glutenfri.

Drik med 90,7 % Aloe Vera af højeste kvalitet. Med smag af tranebær og æble. Naturligt sødet og uden farvestoffer og konserveringsmidler. Tilsat ekstra C-Vitamin. Glutenfri.

Drik med 84,3 % Aloe Vera af højeste kvalitet. Med smag af modne fersker. Naturligt sødet og uden farvestoffer og konserveringsmidler. Tilsat ekstra C-Vitamin. Glutenfri.

Andre populære Forever produkter:

Varmende/kølende lotion til ømme muskler – prøv den til ryg, lænd, skuldre, nakke, lægge, kramper, uro i benene m.m. Også rigtig god til fodbad. Anvend evt. sammen med Aloe MSM Gel for dobbelt effekt.

Dybdegående muskel gel, der går ned og arbejder med led og bindevæv. Anvend evt. sammen med Aloe Heat Lotion for dobbelt effekt.

Effektiv håndvask / rens uden brug af vand.

Med 70 % alkohol. Lækker Gel, der hurtigt trænger ind i huden uden at fedte. Skal ikke skylles af.

Med Aloe Vera og glycerin for pleje og beskyttelse af dine hænder. Desuden fugtbevarende.

Plejende og fugtgivende after-shave lotion til manden, der gerne vil pleje sin hud og dufte rigtig dejligt.

Svider ikke på ny barberet hud. 

Deodorant stick UDEN aluminiumklorid. Mild og effektiv mod sved og lugt. Efterlader ingen pletter på mørkt tøj. Kan anvendes lige efter du har barberet dig, da den ikke svider på huden.

Vandfri Læbepomade med jojoba, bivoks og allantoin. Blødgører, beroliger og beskytter dine læber. Fantastisk på tørre, sprukne og ømme læber. Også god på insektstik. Køb 10 og få 2 GRATIS

Andet info om Forever produkter:

ARGI+ Forever

ARGI+ er især blandt sportsfolk et populært kosttilskud. Et pulver som blot røres ud i et gals vand, og det smager tilmed godt.

Køb ARGI+ i shoppen – der er prisen også at finde.