Gentleman’s Pride

Gentlemans Pride er en aftershave-lotion til mænd

After-shave lotion med vidunderlig duft

Gentlemans Pride er en After-shave lotion, der fugter og plejer huden efter barbering – eller bare en lotion til når manden vil dufte rigtig godt.

Den er perfekt til mænd i alle aldre, der gerne vil forkæle huden lidt ekstra efter de har barberet sig, og samtidig ønsker en god klassisk maskulin duft.

Gentlemans Pride er også velegnet til sart hud.

Aloe Vera, allantoin, rosmarin og agurk genfugter og beroliger huden skånsomt og gør den dejlig blød og glat.

En lotion rigtig mange kvinder køber til deres mænd – nok primært pga dens fantastiske duft.

Gentleman’s Pride™ fik bedømmelsen “EXCELLENT” i dermatologiske tests udført af Dermatest®

Bestil Gentlemans Pride i SHOPPEN

eller SMS/ring til Gitte på tlf: 24 81 66 30

Andre produkter velegnet til Mænd:

Deodorant stick UDEN aluminiumklorid. Mild og effektiv mod sved og lugt. Efterlader ingen pletter på mørkt tøj. Kan anvendes lige efter du har barberet dig, da den ikke svider på huden.

Luksuriøs cremet shampoo med Aloe Vera, Arganolie, Jojobaolie og hybenolie. Giver sundt og blødt hår og hovedbund.

Luksus flydende cremesæbe i pumpe. Brug den som håndsæbe, hårshampoo, bodyshampoo og intimsæbe. Plejer og fugter samtidig med den rengører.

Varmende/kølende lotion til ømme muskler – prøv den til ryg, lænd, skuldre, nakke, lægge, kramper, uro i benene m.m. Også rigtig god til fodbad. Anvend evt. sammen med Aloe MSM Gel for dobbelt effekt.

Dybdegående muskel gel, der går ned og arbejder med led og bindevæv. Anvend evt. sammen med Aloe Heat Lotion for dobbelt effekt.

Meget populær creme til al tør, sart og irriteret hud. Helt uden vand, hvilket gør den suveræn i stærk kulde/frostvejr. Særlig velegnet til sart og sensitiv hud. Ofte anvendt af personer, der ikke tåler andre cremer.

Tandpasta med Aloe Vera og uden flour. Specielt velegnet til følsomt tandkød og blister/blærer i munden. Gør tænderne rene, glatte og hvidere.

Andre hudplejende Aloe Vera produkter:

Vandfri Læbepomade med jojoba, bivoks og allantoin. Blødgører, beroliger og beskytter dine læber. Fantastisk på tørre, sprukne og ømme læber. Også god på insektstik. Køb 10 og få 2 GRATIS

Aloe Vera og beroligende urter på praktisk spray. Uundværlig førstehjælper til hele familien. God til tør og kløende hovedbund, til solskoldning, som spraybalsam til håret og som effektiv mundskyl ved blister/blærer.

Solcreme SPF 30, vandfast i op til 80 min. Trænger hurtigt ind i huden uden at fedte. Skøn mild tropisk duft. Er også ideel til brug i ansigtet.

Selve aloe vera planten på tube. Førstehjælperen der hører til i ethvert hjem. Til forbrændinger, solskoldning, sår og rifter, insektbid og meget mere.

Body lotion med let konsistens. Den lotion vi har med størst indhold af Aloe Vera. Passer til børn/babyer, unge og voksne. Perfekt som After-sun lotion pga. dens store indhold af Aloe Vera.

All-round lotion til ansigtet og kroppen. Cremet konsistens. Giver huden spændstighed og elasticitet. Perfekt som After-sun lotion pga. dens meget plejende og fugtende egenskaber.

Andet interessant om Forever Produkter:

Gentlemans Pride Forever

Gentlemans Pride er en populær lotion til mænd, der fugter, plejer, beroliger og beskytter huden efter barbering.

Du kan også få fat i en Gentlemans Pride – køb den i shoppen eller SMS/ring til Gitte på tlf: 24 81 66 30.

Når du klikker dig ind i shoppen ser du prisen med det samme.