Aloe First

Aloe First fra Forever, en Aloe Vera spray med beroligende urter.

Aloe Vera spray med beroligende urter.

Aloe First – Husets hurtige førstehjælp.

Aloe First er lidt ligesom Aloe Vera Gelly – til alt hvad der klør, brænder og svider – Aloe First er blot i flydende form.

Netop den flydende form, gør den utrolig praktisk. Man kan spraye på huden, og derved undgå berøring, som vil, f.eks. ved forbrænding og solskoldning, være ubehageligt.

Brug Aloe Vera spray til: solskoldning – forbrænding – bistik – andre insektbid – sår og rifter – hudafskrabninger – sår/kløe i hovedbunden – tør hovedbund – tørt, slidt og filtret hår – tør og irriteret hud – efter berøring af brændenælder og meget mere…

Også god som styling spray inden føntørring – håret bliver dejligt blødt og beskyttes mod varmen.

TIP: Prøv den som mundspray blandet med Forever Bright Toothgel, vores skønne tandpasta. Mini sprayflaske til påfyldning til f.eks. at have i tasken, kan tilkøbes (dog ikke i shoppen, skal bestilles på tlf. 24 81 66 30)

TIP: Prøv den som setting spray, så din make-up holder bedre. Her anbefales det dog at anvende mini sprayflasken, da den har en finere forstøvning.

TIP: Prøv også at blande Aloe First med Aloe Heat Lotion, så får du en rigtig god myggespray.

Aloe First™ fik bedømmelsen “EXCELLENT” i dermatologiske tests udført af Dermatest®

Bestil Aloe First i SHOPPEN

eller SMS/ring til Gitte på tlf: 24 81 66 30

Andre Aloe Vera produkter til hjemmet:

Sæbe og Hår Produkter:

Luksus flydende cremesæbe i pumpe. Brug den som håndsæbe, hårshampoo, bodyshampoo og intimsæbe. Plejer og fugter samtidig med den rengører.

Luksuriøs cremet shampoo med Aloe Vera, Arganolie, Jojobaolie og hybenolie. Giver sundt og blødt hår og hovedbund.

Kraftfuld conditioner med 3 slags olier og C-vitamin. Gør håret glansfuldt, blødt og lettere at rede ud og sætte.

Produkter til Personlig Pleje:

Tandpasta med Aloe Vera og uden flour. Specielt velegnet til følsomt tandkød og blister/blærer i munden. Gør tænderne rene, glatte og hvidere.

Deodorant stick UDEN aluminiumklorid. Mild og effektiv mod sved og lugt. Efterlader ingen pletter på mørkt tøj. Kan anvendes lige efter du har barberet dig, da den ikke svider på huden.

Effektiv håndvask / rens uden brug af vand.

Med 70 % alkohol. Lækker Gel, der hurtigt trænger ind i huden uden at fedte. Skal ikke skylles af.

Med Aloe Vera og glycerin for pleje og beskyttelse af dine hænder. Desuden fugtbevarende.

Cremer til hele familien:

Solcreme SPF 30, vandfast i op til 80 min. Trænger hurtigt ind i huden uden at fedte. Skøn mild tropisk duft. Er også ideel til brug i ansigtet.

Meget populær creme til al tør, sart og irriteret hud. Helt uden vand, hvilket gør den suveræn i stærk kulde/frostvejr. Særlig velegnet til sart og sensitiv hud. Ofte anvendt af personer, der ikke tåler andre cremer.

Body lotion med let konsistens. Den lotion vi har med størst indhold af Aloe Vera. Passer til børn/babyer, unge og voksne. Perfekt som After-sun lotion pga. dens store indhold af Aloe Vera.

Rengøring og Førstehjælp:

Universalt rengøringsmiddel. Du behøver kun det ene i huset. Til køkken, badeværelse, møbler, gulve, vinduer, bilen, træværk, havemøbler osv.

Selve aloe vera planten på tube. Førstehjælperen der hører til i ethvert hjem. Til forbrændinger, solskoldning, sår og rifter, insektbid og meget mere.

Øvrigt om vores Aloe Vera produkter:

Aloe First spray, hudplejende aloe vera produkt

Har du også brug for en Aloe First efter at have læst om alle dens fantastiske egenskaber – kan du købe den i shoppen. Her ser du også prisen på den.