Aloe Heat Lotion

Aloe Heat Lotion er en fantastisk muskel creme.

Effektiv massage creme til løsning af muskler der gør ondt.

Pris  162,00 kr.

Heat Lotion – Fantastisk, og meget populær muskel varmende og afslappende lotion.  

Baseret på vores Aloe Vera samt menthol og eukalyptus. Hvor du smører den på, finder den selv ud af om den skal køle eller varme. Med frisk duft, der samtidig gør huden blød og glat, og den klistrer ikke. 

Gør det ondt, så prøv den til: nakke – skuldre – ryg – lænd – skinneben – lår – lægge – til uro i benene – trætte fødder – vokseværk – kramper – menstruationssmerter osv. Kan desuden med fordel anvendes som myggebalsam, da myggene ikke kan lide eukalyptus duften.

Kan anvendes både med og uden fysisk massage.

Tip: Aloe Heat Lotion og Aloe MSM Gel er rigtig gode at anvende sammen – gerne for dobbelt effekt. Aloe Heat lotion køler/varmer og får musklerne til at slappe af, og MSM Gelen går ned og arbejder i dybden med led og bindevæv. Rigtig mange sportsfolk er utrolig glade for disse to produkter.  

Tip: Prøv også Heat Lotion til fodbad. Tilsæt lidt lotion i vandet sammen med en god sæbe Aloe Liquid Soap og smør efterfølgende fødderne med en blanding af Heat Lotion og Aloe Propolis Creme. Rigtig skønt og opfriskende, og så har dine fødder fødder så godt af det.

Tip: Du kan også lave din egen myggespray – Bland lidt Heat Lotion med Aloe First i en lille sprayflaske.

BEMÆRK:

Aloe Heat Lotion udgår af sortimentet !

17.december 2022 vil være sidste dag dette produkt kan bestilles.

Grunden til det udgår, er nye EU direktiver vedr det stof, som giver varmen i Heat Lotion. Den tilladte indholdsmængde nedsættes, og for Heat Lotion, ville det betyde at effekten forsvinder. Derfor har Forever valgt at lade produktet udgå af sortimentet i EU. 

Produktet må derfor ikke sælges efter d. 17.december 2022. Det er tilladt at anvende produktet til eget forbrug efter denne dato.

Aloe Heat Lotion fik bedømmelsen “EXCELLENT” i dermatologiske tests udført af Dermatest®

Bestil Aloe Heat Lotion i SHOPPEN

eller SMS/ring til Gitte på tlf: 24 81 66 30

Produkter til brug sammen med Heat Lotion:

118 ml. 

Dybdegående muskel gel, der går ned og arbejder med led og bindevæv. Prøv den til når det gør ondt på albue, knæ, ankel, håndled, skulder osv. Anvend evt. sammen med Aloe Heat Lotion for dobbelt effekt.

MSM Gel er værd at prøve, hvis du døjer meget med krampe i læggen når du sover.

473 ml. 

Aloe Vera og beroligende urter på praktisk spray. Uundværlig førstehjælper til hele familien. God til tør og kløende hovedbund, til solskoldning, som spraybalsam til håret og som effektiv mundskyl ved blister/blærer – og meget mere…

Lille praktisk sprayflaske til påfyldning kan tilkøbes for 15,- så du altid have den med i tasken.

Luksus flydende cremesæbe i pumpe. Brug den som håndsæbe, bodyshampoo og intimsæbe. Plejer og fugter samtidig med den rengører. Også god til børn, da den er mild og ikke svider i øjnene. Velegnet til personer med sart hud.

Meget drøj i brug – anvend kun hvad der svarer til en lille ært til en håndvask.

Meget populær creme til al tør, sart og irriteret hud. Helt uden vand, hvilket gør den suveræn i stærk kulde/frostvejr. Særlig velegnet til sart og sensitiv hud. Ofte anvendt af personer, der ikke tåler andre cremer.

Andre populære Aloe Vera produkter:

Til personlig pleje:

4,25 g.

Vandfri Læbepomade med jojoba, bivoks og allantoin. Blødgører, beroliger og beskytter dine læber. Fantastisk på tørre, sprukne og ømme læber. Lindrer også kløenede/svidende insektstik. Nok den bedste læbepomade du kan få !

TILBUD – Køb 10 og få 2 ekstra GRATIS.

Deodorant stick UDEN aluminiumklorid. Mild og effektiv mod sved og lugt. Efterlader ingen pletter på mørkt tøj.

Kan anvendes lige efter du har barberet dig, da den ikke svider på huden. Diskret frisk unisex duft.

NYHED – Body shampoo med Aloe Vera, arganolie, arnikablomsterekstrakt og jojobaestere. 

Rigt skummende med dejlig indbydende duft. Fugter og blødgører huden samtidig med den rengører effektivt. Huden efterlades frisk og silkeblød.

Bemærk stor tube, indeholder 236 ml.

Tandpasta med Aloe Vera og Propolis.

UDEN flour. Specielt velegnet til følsomt tandkød og blister/blærer i munden. Gør tænderne rene, glatte og hvidere.

Super god som mundspray/skyl opblandet med Aloe First. Lille sprayflaske til opblanding kan tilkøbes for 15,-.

Luksuriøs cremet shampoo med Aloe Vera, Arganolie, Jojobaolie og hybenolie. Giver sundt og blødt hår og hovedbund. Dit hår vil elske denne shampoo – og så dufter den helt fantastisk ! 

Vi har også en Aloe-Jojoba Conditioner.

Plejende og fugtgivende after-shave lotion til manden, der gerne vil pleje sin hud og samtidig dufte rigtig dejligt.

Svider ikke på ny barberet hud. 

Den dufter simpelthen så godt, at man kun har lyst til hele tiden at være tæt på manden der har den på !

Cremer og Lotion:

Nærmest selve Aloe Vera planten på tube.

Førstehjælperen der hører til i ethvert hjem. Til lindring og heling af forbrændinger, solskoldning, sår og rifter, kløende/svidende insektbid, efter kontakt med brændenælder og meget mere.

NYHED – Body lotion med arganolie, macadamiaolie og jojobaestere. Absorberes hurtigt uden at fedte. Passer til børn/babyer, unge og voksne.

Perfekt som After-sun lotion pga. dens store indhold af Aloe Vera og andre effektivt plejende ingredienser.

Bemærk stor tube, indeholder 236 ml.

Solcreme SPF 30, vandfast i op til 80 min. Trænger hurtigt ind i huden uden at fedte. Skøn mild tropisk duft. Er også ideel til brug i ansigtet. Aloe Sunscreen er miljøvenlig (koralsikker).

En solcreme der er yderst plejende for din hud samtidig med den beskytter mod de farlige UVA og UVB stråler.

All-round lotion til ansigtet og kroppen. Cremet konsistens med let duft. Med bl.a. elastin og kollagen som bidrager til hudens spændstighed og elasticitet.

God som dagcreme til ansigtet for dem, der ønsker en lidt nem måde at pleje deres hud. Også god som underlag for make-up.

Til rengøring:

Fantastisk universalt rengøringsmiddel. Du behøver kun det ene i huset !

Til rengøring af køkken, badeværelse, møbler, gulve, vinduer, bilen, træværk, havemøbler osv. Også til vasketøjet og opvaskemaskinen kan du bruge MPD.

Ultra koncentreret – drøj i brug. Der er f.eks. til 63-189 tøjvaske (alt efter vandets kvalitet og maskinens størrelse).

Doserings vejledning medfølger ved køb.

Øvrigt om Forevers produkter:

Aloe Heat Lotion - effektiv muskel creme

Aloe Heat Lotion muskelcreme

Nu har du læst en masse om, hvad Aloe Heat Lotion kan hjælpe med – så måske har du nu lyst til at købe den. Det kan du i shoppen – her ser du også prisen på den.