Aloe Heat Lotion

Aloe Heat Lotion er en fantastisk muskel creme.

Effektiv muskel creme til når det gør ondt.

Heat Lotion – Fantastisk, og meget populær muskel varmende/kølende og afslappende lotion.  

Baseret på vores Aloe Vera samt menthol og eukalyptus. Hvor du smører den på, finder den selv ud af om den skal køle eller varme. Med frisk duft, der samtidig gør huden blød og glat, og den klistrer ikke. 

Gør det ondt, så prøv den til: nakke – skuldre – ryg – lænd – skinneben – lår – lægge – til uro i benene – trætte fødder – vokseværk – kramper – menstruationssmerter osv. Kan desuden med fordel anvendes som myggebalsam, da myggene ikke kan lide eukalyptus duften.

Kan anvendes både med og uden fysisk massage.

Tip: Aloe Heat Lotion og Aloe MSM Gel er rigtig gode at anvende sammen – gerne for dobbelt effekt. Aloe Heat lotion køler/varmer og får musklerne til at slappe af, og MSM Gelen går ned og arbejder i dybden med led og bindevæv. Rigtig mange sportsfolk er utrolig glade for disse to produkter.  

Tip: Prøv også Heat Lotion til fodbad. Tilsæt lidt lotion i vandet sammen med en god sæbe Aloe Liquid Soap og smør efterfølgende fødderne med en blanding af Heat Lotion og Aloe Propolis Creme. Rigtig skønt og opfriskende, og så har dine fødder fødder så godt af det.

Tip: Du kan også lave din egen myggespray – Bland lidt Heat Lotion med Aloe First i en lille sprayflaske.

Aloe Heat Lotion fik bedømmelsen “EXCELLENT” i dermatologiske tests udført af Dermatest®

Bestil Aloe Heat Lotion i SHOPPEN

eller SMS/ring til Gitte på tlf: 24 81 66 30

Produkter til brug sammen med Heat Lotion:

Dybdegående muskel gel, der går ned og arbejder med led og bindevæv. Anvend evt. sammen med Aloe Heat Lotion for dobbelt effekt.

Aloe Vera og beroligende urter på praktisk spray. Uundværlig førstehjælper til hele familien. God til tør og kløende hovedbund, til solskoldning, som spraybalsam til håret og som effektiv mundskyl ved blister/blærer.

Luksus flydende cremesæbe i pumpe. Brug den som håndsæbe, hårshampoo, bodyshampoo og intimsæbe. Plejer og fugter samtidig med den rengører.

Meget populær creme til al tør, sart og irriteret hud. Helt uden vand, hvilket gør den suveræn i stærk kulde/frostvejr. Særlig velegnet til sart og sensitiv hud. Ofte anvendt af personer, der ikke tåler andre cremer.

Andre populære Aloe Vera produkter:

Vandfri Læbepomade med jojoba, bivoks og allantoin. Blødgører, beroliger og beskytter dine læber. Fantastisk på tørre, sprukne og ømme læber. Også god på insektstik. Køb 10 og få 2 GRATIS

Deodorant stick UDEN aluminiumklorid. Mild og effektiv mod sved og lugt. Efterlader ingen pletter på mørkt tøj. Kan anvendes lige efter du har barberet dig, da den ikke svider på huden.

Solcreme SPF 30, vandfast i op til 80 min. Trænger hurtigt ind i huden uden at fedte. Skøn mild tropisk duft. Er også ideel til brug i ansigtet.

Luksuriøs cremet shampoo med Aloe Vera, Arganolie, Jojobaolie og hybenolie. Giver sundt og blødt hår og hovedbund.

Tandpasta med Aloe Vera og uden flour. Specielt velegnet til følsomt tandkød og blister/blærer i munden. Gør tænderne rene, glatte og hvidere.

Selve aloe vera planten på tube. Førstehjælperen der hører til i ethvert hjem. Til forbrændinger, solskoldning, sår og rifter, insektbid og meget mere.

Øvrigt om Forevers Aloe Vera produkter:

Aloe Heat Lotion muskelcreme

Nu har du læst en masse om, hvad Aloe Heat Lotion kan hjælpe med – så måske har du nu lyst til at købe den. Det kan du i shoppen – her ser du også prisen på den.