Forever Aloe MPD 2X Ultra

Universalt rengøringsmiddel fra Forever

Forever Aloe MPD 2X Ultra

Forever Aloe MPD er et universalt rengøringsmiddel – effektivt til alt rengøring og tøjvask.

Du behøver ikke andre rengøringsmidler i huset !

Forever Aloe MPD 2X Ultra er miljøvenligt og koncentreret og derfor meget drøj i brug. Indeholder ingen fosfor og optiske blegemidler. Alle de overfladeaktive stoffer er biologisk nedbrydelige.

Indeholder også Aloe Vera, så dine hænder plejes og fugtes samtidig med du gør rent. Og ydermere, så dufter det rigtig dejligt.

Brug det til: køkken, badeværelse,  møbler, gulve, bilen ind- og udvendigt, til opvask (dog ikke opvaskemaskinen), til vasketøj, som pletfjerner, til vinduer, til havemøbler osv.

TIP:  Tilsæt dejlig duft til dit vasketøj med vores Æteriske Olier – så undgår du det meget miljø skadelige skyllemiddel.

Du kan også med fordel bruge olierne som duftfriskere i hjemmet. Samt iblandet din bodylotion hvis du ønsker lidt ekstra velvære – Læs mere om  Forever Duft Olier.

TILBUD:

Køb 1 Aloe MPD 2X Ultra og få 1 Sprayflaske 500 ml. GRATIS

Sprayflasken kan anvendes til opblanding med vand til hurtig rengøring af f.eks. vinduer, spejle og møbler.

(Den gratis sprayflaske vil ikke fremgå i indkøbskurven, men følger automatisk med i din bestilling, når du køber 1 Aloe MPD 2X Ultra)

Bestil Forever Aloe MPD 2X Ultra i SHOPPEN

eller SMS/ring til Gitte på tlf: 24 81 66 30

Andre Aloe Vera produkter til hjemmet:

Til Personlig Pleje:

Deodorant stick UDEN aluminiumklorid. Mild og effektiv mod sved og lugt. Efterlader ingen pletter på mørkt tøj. Kan anvendes lige efter du har barberet dig, da den ikke svider på huden.

Luksuriøs cremet shampoo med Aloe Vera, Arganolie, Jojobaolie og hybenolie. Giver sundt og blødt hår og hovedbund.

Kraftfuld conditioner med 3 slags olier og C-vitamin. Gør håret glansfuldt, blødt og lettere at rede ud og sætte.

Tandpasta med Aloe Vera og uden flour. Specielt velegnet til følsomt tandkød og blister/blærer i munden. Gør tænderne rene, glatte og hvidere.

Effektiv håndvask / rens uden brug af vand.

Med 70 % alkohol. Lækker Gel, der hurtigt trænger ind i huden uden at fedte. Skal ikke skylles af.

Med Aloe Vera og glycerin for pleje og beskyttelse af dine hænder. Desuden fugtbevarende.

Luksus flydende cremesæbe i pumpe. Brug den som håndsæbe, hårshampoo, bodyshampoo og intimsæbe. Plejer og fugter samtidig med den rengører.

Hudpleje Produkter:

Meget populær creme til al tør, sart og irriteret hud. Helt uden vand, hvilket gør den suveræn i stærk kulde/frostvejr. Særlig velegnet til sart og sensitiv hud. Ofte anvendt af personer, der ikke tåler andre cremer.

Vandfri Læbepomade med jojoba, bivoks og allantoin. Blødgører, beroliger og beskytter dine læber. Fantastisk på tørre, sprukne og ømme læber. Også god på insektstik. Køb 10 og få 2 GRATIS

Solcreme SPF 30, vandfast i op til 80 min. Trænger hurtigt ind i huden uden at fedte. Skøn mild tropisk duft. Er også ideel til brug i ansigtet.

Selve aloe vera planten på tube. Førstehjælperen der hører til i ethvert hjem. Til forbrændinger, solskoldning, sår og rifter, insektbid og meget mere.

Aloe Vera og beroligende urter på praktisk spray. Uundværlig førstehjælper til hele familien. God til tør og kløende hovedbund, til solskoldning, som spraybalsam til håret og som effektiv mundskyl ved blister/blærer.

Body lotion med let konsistens. Den lotion vi har med størst indhold af Aloe Vera. Passer til børn/babyer, unge og voksne. Perfekt som After-sun lotion pga. dens store indhold af Aloe Vera.

Varmende/kølende lotion til ømme muskler – prøv den til ryg, lænd, skuldre, nakke, lægge, kramper, uro i benene m.m. Også rigtig god til fodbad. Anvend evt. sammen med Aloe MSM Gel for dobbelt effekt.

Andet der måske kunne interessere dig:

Hjem og Husholdnings produkt, Forever Aloe MPD 2X Ultra rengøringsmiddel

Ville det ikke være skønt, hvis du kunne undgå en masse forskellige rengøringsmidler i skabet – det kan du !

Med Forever Aloe MPD 2X Ultra er du fuldstændig dækket ind.

Den er super god til alt rengøring indendørs – køkkenet, badeværelset, møblerne, vinduerne osv. Til vasketøjet – om du så vasker i maskine eller i hånden er den lige fantastisk.

Du kan tilmed bruge den når du vasker din bil – både indvendigt og udvendigt. Og havemøblerne uden for, træværket der trænger til afrensning – ja jeg kunne blive ved.

Aloe MPD kan købes i shoppen, se også prisen der.