Aloe Lotion

Forevers bodylotion til hele familien, Aloe Lotion

Aloe Lotion

Aloe Lotion – en hudpleje klassiker til hele kroppen.

Aloe Lotion er en plejendeblødgørende og fugtbevarende allround-lotion til både ansigt og krop. En let konsistens, og nem at smøre på.

Indeholder hovedsaligt vores stabiliserede Aloe Vera af højeste kvalitet. Men også en masse andre hudplejende ingredienser som jojobaolieabrikoskerneolieelastinkollagenvitaminerne C og E samt kamilleekstrakt.

Aloe Lotion er perfekt som hele familiens daglige bodylotion og/eller ansigtscreme – men også en suveræn after-sun lotion og som ekstra pleje til tør og nubret hud.

Aloe Lotion fik bedømmelsen “EXCELLENT” i dermatologiske tests udført af Dermatest®

Bestil Aloe Lotion i SHOPPEN

eller SMS/ring til Gitte på tlf: 24 81 66 30

Andre Aloe Vera Cremer og Lotion:

All-round lotion til ansigtet og kroppen. Cremet konsistens. Giver huden spændstighed og elasticitet. Perfekt som After-sun lotion pga. dens meget plejende og fugtende egenskaber.

Meget populær creme til al tør, sart og irriteret hud. Helt uden vand, hvilket gør den suveræn i stærk kulde/frostvejr. Særlig velegnet til sart og sensitiv hud. Ofte anvendt af personer, der ikke tåler andre cremer.

Solcreme SPF 30, vandfast i op til 80 min. Trænger hurtigt ind i huden uden at fedte. Skøn mild tropisk duft. Er også ideel til brug i ansigtet.

Plejende og fugtgivende after-shave lotion til manden, der gerne vil pleje sin hud og dufte rigtig dejligt.

Svider ikke på ny barberet hud. 

Varmende/kølende lotion til ømme muskler – prøv den til ryg, lænd, skuldre, nakke, lægge, kramper, uro i benene m.m. Også rigtig god til fodbad. Anvend evt. sammen med Aloe MSM Gel for dobbelt effekt.

Dybdegående muskel gel, der går ned og arbejder med led og bindevæv. Anvend evt. sammen med Aloe Heat Lotion for dobbelt effekt.

Selve aloe vera planten på tube. Førstehjælperen der hører til i ethvert hjem. Til forbrændinger, solskoldning, sår og rifter, insektbid og meget mere.

Aloe Vera Hudpleje serier:

Gel-baseret hudplejeserie, der giver resultater.

Særligt velegnet til den kombinerede huds udfordringer.

Sammen hjælper produkterne til at forbedre hudens udseende og gør den blød, smidig og genfugtet.

Komplet Anti-aging hudplejeserie.

Ved regelmæssig brug giver produkterne din hud en oplevelse af en mere jævn hudfarve og tekstur, hvilket bidrager til en mere ungdommelig fornemmelse.

Hudplejeserie med unikke og målrettede produkter til brug for hvert sit formål:

Exfoliator, ansigtsmasker, toner, øjencreme, dagcreme med solfaktor, ansigts serum, vatrondeller m.m.

Lad disse produkter supplere Infinite By Forever, Sonya daily Skincare eller andre hudplejeprodukter.

Andet der måske kunne interessere dig:

Aloe Lotion et uundværligt Hudpleje Aloe Vera produkt.

Aloe Lotion, et produkt der har været fast i Forevers sortiment i mange år. En lotion der virkelig passer til alle – babyer, børn, unge og voksne.

Du kan købe den i shoppen, her vil prisen også være synlig.